Optræden i Efteråret

Til efteråret holder jeg foredrag og læser op fra min nye bog, Måden du rører mig på – den 26. oktober på Vangede Bibliotek, den 5. november på BogForum og den 15. november til Forfattermorgen på Gyldendal.

En på Eksistensen

Den 19. juli holder jeg foredrag på Silkeborg Højskole – og læser op samme aften. Som en del af sommerkurset Én på eksistensen med Christian Hjortkjær og Søren Fauth.

Grundlovstale i farum præstegård

På Grundlovsdag, den 5. juni, holder jeg tale i præstegårdshaven til Farum Kirke. Talen handler om civil ulydighed, grøn grundlov, klimakamp og min mors slidte håndtaske.

Arrangementet begynder kl. 13.30, og efter fællessang og talen er der shows med klovnen Tapé og jazzmusikerne Sinne Eeg og Jacob Christoffersen.

Debatindlæg i politiken

Debatindlæg i dagens Politiken – om overforbrug og loven, og om hvordan klimakrisen omkalfatrer vores værdier.

Antologi om afbrydelser

Forlaget Mikrobe udgiver den 15. maj antologien Afbrydelser, en antologi med nyskrevne tekster om afbrydelsens væsen, som den opleves af en række skønlitterære forfattere i Danmark netop nu. 

Bogens tekster er skrevet af Caroline Albertine Minor, Maja Lucas, Cecilie Lind, Ditte Holm Bro, Joan Rang Christensen, Johanne Bille, Julie Sten-Knudsen, Kirstine Reffstrup, Kristina Stoltz, Louise Juhl Dalsgaard, Puk Qvortrup, Sabitha Söderholm, Sine Bang Nielsen, Tina Frank og Ursula Scavenius. Redigeret af Mia Degner.

Der er reception for bogen den 15. maj kl. 16.30 på Brøg Litteraturbar. Alle er velkomne.

Kortprosa-antologi

Kortprosa. Antologi er netop udkommet på Dansklærerforeningens Forlag, og den indeholder to af mine kortprosatekster. Den ene er fra Jegfortællinger, den anden er fra min kommende bog, Måden du rører mig på, som udkommer til efteråret (2023).