Gennem natten og vinden

Romanen skildrer en relation mellem en mor og hendes lille datter, der på tragisk vis havarerer. I scener fra hverdagen med et barn beskriver romanen morens fortvivlelse og ambivalens over for moderskabet og hendes tiltagende, sanseløse vrede.

Læs mere

Katrines hånd

Katrines hånd

Katrine får konstateret kræft i hjernen. Med desperat livskraft og galgenhumor indleder hun kampen mod døden. Romanen beretter om hendes sidste måneder, hvor svækkelsen ubønhørligt tager til og afslutningen rykker nærmere. Historien fortælles af steddatteren Sarah, hvis forhold til Katrine radikaliseres i lyset af sygdommen.

Læs mere

min far kan lide fugle
Bogen er en fragmenteret, lyrisk beretning om en skilsmisse og om et barns vanskelige forhold til sine forældre. Den fremstiller den ensomhed og det savn, der følger i kølvandet på komplicerede og brudte familierelationer, set fra en skiftevis voksen og barnlig synsvinkel og fortalt med en stemme, der både er distanceret og følsom.

Læs mere

Jegfortællinger
En samling noveller og kortprosa, alle fortalt i første person. Teksterne kredser om en ung kvindes længsel efter nærvær og mening og hendes desperation over ikke at vide, hvordan hun kan opnå den. Mange af teksterne skildrer kuldslåede, akavede møder. Bogen slutter med teksten “Jeg”, en slags croquis med ord.

Læs mere